Sunday, May 24, 2009

'KAWAN' OR 'SAHABAT'
hadoilaaaaaaaaaa...stu menda yg merunsing kan aku n membusan kn aku utk dperkatekan..
walaupun runsing n busan bagai ttp nak ckp jugak kan!!!
haroslaHHHHHHH...
aku da nek mls nak ckp pasal nih...
wat sakit hati jer hokayyy kalu ckp pasal 'kawan' nih..
'kawan' nih mmg senang nk dtp..
kat tepi jln kalu kita jmp sesaper pun da ble jd kwn..
kat tenet lg lahhhhhh...belambak..belungguk ble dpt..pilih jer nak camne...hensem ker..huduh ker..gemok ker..kurus ker..cun ker..metopsss ker sume ada...
tp 'kawan' nih mmg susah sgt2 nak dtafsir pe mksdnyer..
pe mowtippppnye kita ber'kawan' ngan die..
mule2 niat utk menambah segala bagai 'kawan' yg ado..
tp last2 kita jugak yg terkena...hamikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!! padan muke ko..
aiyoooooo...hadoilaaaaaaaaaaaa.....hurmmmmmmmmmmmm..
mule2 ber'kawan' baik bagai...
yer lah masing2 xtau lg prangai 'kawan' kita sebernar nye mcm mane..
tp bile lelame da kenai baru kita tau prangai 'kawan' kita 2 mcm mane..
mule2 berkawan..sume nya bek blaka hokayyy...xda cacat cela pun..
bermsg N kol bagai lah ngan aku..ble ssh mintak tolong bagai ngan aku..
msg n kol tanpa henti utk mintak tlg...
kalu msg n kol xdpt..
sanggup dtg umah p cari aku...
semate2 nk mintak tlg ngan prob diorg..
yg aku pun menggong tahap cipan ker per tah
punyer ler bek ati..
tlg sume bagai..
sumtime menda yg aku tlg diorg 2 aku xble nak tlg..tp dusahakan jugak..
semate2 nak tlg diatas name 'kawan'
last2 aku jugak yg kena blk..
'kawan'2 cume ada ngan aku time diorg susah utk lepas sesak diorg jer..
time senang bagai..lupe kat aku nih hah!!
malu bagai kot or hina sgt kot kwn ngan aku yg mcm nih kot..dat y mcm 2 kot..
time diorg ngah senang bagai msg n kol..harammmmm...xnmpk pun no diorg nek dlm fon haku...
nak ajak diorg join p lpk2..jgn harap la kalu aku x msg dlu..
yg aku plak terlebey bek hati bagai...tipa kali nk kua..msg sume tanye nak lpk x...da kua blom..watper..
last2 yg reply 2-3 org jer..2 pun reply ckp da kuar ngan poen nih la..poen 2 lah..last2 aku gak yg tertigal bagai..aku jugak yg terhegeh2 bagai nak ajak diorg lpk n kua bagai..
pdhal prot diorg da buncit mnm air..aku nih jugak yg kena tingal bagai..
HELLO!!!!
kalu kome sume da malu bagai nak 'kawan' ngan aku or rase hina sgt2 nak 'kawan' ngan aku...
PLS!!! LEAVE ME!!!!!..
aku xperlukn 'kawan' mcm kome sume hokayyy..
'ada aku kesah' kalu xda 'kawan' mcm korunk..
xperlu lah kome sume nak PROPA bagai kat dpn haku..
tunjuk2 bek nk br'kawan' ngan aku..
xperlu hokayyy nak blakon berdrama bagai ngan aku..
xperlu nk menambah kan name kome sume dlm list dunia 'playwood' yg sememang nye dah ramai hokayyy..
SAHABAT...
sahabat...
mmg payah nak jmp..
dlm ramai2 'kawan' yg kita ada..
xramai yg betoi2 ble jd 'sahabat' kita..
'sahabat' ialah seseorg yg sentiasa ada dlm keadaan kita senang atau ssh...
'sahabat' sentiasa akn tlg kita time kita ssh mcm mane..
time sedey..gumbira..ngah kaye ker..ngah miskin bagai..ngah pokai..
'sahabat' mesti ada ngan kita...
tp nak cari n nk jmp sowang 'sahabat' pun payah..
mmg bkn senang nk jmp pun...
'sahabat' bkn ble jmp kat tepi2 jln..bkn ble cr kat tenet bagai..
hurmmmmmmmmmmmm..
kpd saper2 yg kenai haku..kome pikio la sendiri..kome sume dok dlm kategori mane...
KAWAN OR SAHABAT

video

4 comments:

  1. sabar ok uol dunia mmg kejam. pe y uol harus buat ignore jer kwn y mcm tu kn aku ad huhu..pe2 pun life must go on.. ok


    Ketahuilah sesungguhnya secebis kasih membuat kita sayang...
    seucap janji membuat kita percaya..
    sekecil luka akan membuat kita kecewa..
    tetapi..
    sebuah persahabatan akan selamanya bermakna.."

    ReplyDelete
  2. okay. kawan memang cam tu. berlambak okayyyy? pasrah je mak hayam. biar kena balik batang hidung dieorang tu.

    ReplyDelete
  3. mne ble biar n tgu shj puan reen..
    haros d carot bagai org2 seperti itewwww

    ReplyDelete
  4. u sepak jer kwn yg jenis camtu...=)

    x pun jux ignore jer..klo dorang mintk tlg pun u wat donno jer...

    ReplyDelete