Sunday, June 28, 2009

video

BEST!! gler lgu nih...

lirik nye lawak glerrr..matilahhhh sume nye giler kan...hamikkkkkkk..

sesuai sgt2 ngan aku kot lirik nih..

padan muke aku...tiap2 ari aku dengar hokayyy...

siap promote kat kenkwn2 haku lagu nih..

nah hamikkk..nih lirik lgu nyerrr...

Cari Jodoh
Wali Band

Apa salahku apa salah ibuku

Hidupku dirundung pilu

Tak ada yang mau dan menginginkan aku

Tuk jadi pengobat pilu

Tuk jadi penawar rindu

Tuk jadi kekasih hatiku

*Timur ke barat selatan ke utara

Tak juga aku berjumpa

Dari musim duren hingga musim rambutan

Tak kunjung aku dapatkan

Tak jua aku temukan

Oh tuhan inikah cobaan

**Ibu-ibu bapak-bapak

Siapa yang punya anak

Bilang aku aku yang tengah malu

Sama teman-temanku

Karna cuma diriku yang tak laku-laku

***Pengumuman-pengumuman

Siapa yang mau bantu

Tolong aku kasihani aku

Tolong carikan diriku kekasih hatiku

Siapa yang mauBack

to *, **, ***I

bu bapak punya anak

Bilang-bilang aku aku yang tengah malu

Sama teman-temanku

Karna cuma diriku yang tak laku-laku

Back to ***

Monday, June 1, 2009

NOBODY PERFECT !! CHOIIIIIIIIIIIIIIII

hurmmmm..
mmg la nobody perfect in dis world..
fuck wit this word..
shiallllllllllll..
mmg xda yg perfect or sempurna dlm dunie nih..
sempurna kan harimu ada lah( tv3 punye tagline last year)
da tau ko da xperfect..u must improve ur self 2 be much2 better n dont make da same mistake..
aku sendiri pun x perfect beb..
tp kita kena sedar pe shilap yg penah kita wat..
lps 2 jgn wat silap yg sme.
kalu x smpe ble pun kmu x perfect..
nih ker ble org tegur skit pe ko wat silap..
mule la ckp...'xda org yg perfect dlm dunia nih'
choiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii..
tau plak kmu ckp mcm 2 kn..tp time ngate org 2 xpkir plak..
xpkir plak xda human dlm dunie nih perfect..
shiallllllllllllllllllllllll..
ble kena ckit da sentap kan..
kmu xpkir plak sumtime ble kmu ckp 2 wat da bg terasa bagai kat owng len..
adil la ckit beb..time ko ngate org ble jer..org ngate kmu sentap bagi...
kte kwn...garau ganaz2 ble..
keta carot ckit sentap bagai...perlu ker..
aiyooooooooooooooo..
so lps nih xpyh la nak PROPA bagai hokayyy...
prasan ble survive segala bagai..
pdhal ko pun ada rse sentap bagai jugakkk...
mcm manesia len hokayyyyyyyyyyyyyyy..
so lps nih pkir dlu sblm berckp..
aku x kte aku nih baguihhhh sgt..
aku sendiri pun penah wat silap..
bkn silap ckit..tp banyakkk..
so kita kena permbaiki 'kesempurnaan' itewwww.